El Pacte EPM-ERC a Cercs presenta acaldable i nom de grup

Marie Kapretz, cap de llista

Marie Kapretz, cap de llista

En la nostra darrera reunió d’assemblea, varem prendre les següents decisions:

–        La nostra candidatura amb el suport de ERC i EPM serà liderada per Marie Kapretz com alcaldable a les eleccions municipals 2011 a Cercs.

–        Presentar-se sota el nom CLAM. Comunitat de pobles Lliures Actius i Motivats.

El grup CLAM aspira a governar el municipi de Cercs a partir del 23 de maig.

La política municipal de Cercs necessita un canvi de rumb, i per això defensem un  estil de política diferent. Una política des de la humilitat, amb propostes positives, disposició de diàleg i amb l’ambició de la feina ben feta. Una política que es basa en la comunicació per a afavorir la implicació de la ciutadania; Treballar per a definir un model de futur vàlid pel nostre municipi es una feina que s´ha de fer entre tots.

Sabem que el tancament previst de la central tèrmica significarà un canvi important per a la nostra vila. Es a les nostres mans aprofitar aquesta nova realitat per fer un gir de full profitós per tots els nuclis de Cercs.

Vetllarem per que les decisions que es prenen dins de l’ajuntament defineixin un poble amb confiança per a encarar el futur.

La feina, la salut i la mobilitat son els eixos principals del nostre programa. Estem conscients que la situació de la crisi actual esta agreujada al nostre poble, per culpa d’un tipus de fer política vingut a menys.  Tenim clar que cal posar mans a l’obra i fer tot el possible per millorar aspectes de dia dia que afecten a la gent. Perquè estem convençuts que sovint no son les grans inversions, si no les actuacions ben meditades i de proximitat les que fan la diferència.

Treballarem en positiu per a eradicar la crispació instal·lada a la vida política municipal, i suprimir l’altivesa a la hora de fer política.

Cercs necessita un nou rumb.

“ En lloc de crispació i arrogància, proposem unitat i idees, per que creiem en el potencial dels nostres pobles” Marie Kapretz

Fem que el canvi sigui en positiu

Perquè estem convençuts i convençudes que una nova Catalunya llaura als municipis.

Anuncis

Quant a Marie Kapretz

Marie Kapretz Regidora de Cercs (oposició)
Aquesta entrada ha esta publicada en Cercs, Prepartius eleccions municipals 2011. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s