ERC i EPM arriben a un acord per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals del maig a Cercs.

Pacte EPM - ERC a Cercs

Pacte EPM - ERC a Cercs

Esquerra Republicana de Cercs s’uneix a la candidatura presentada fa 4 anys sota les sigles d’Entesa pel Progrés Municipal (Entesa per Cercs).

L’acord entre les dues forces polítiques, que s’ha tancat el dissabte 19 de febrer, ha sigut fruit d’un procés de diàleg començat fa mesos.

Després d’aquest primer procés d’elaboració, s’han acordat els tres eixos del programa de govern, que són: creació d’ocupació, mobilitat i salut.

Segons confirmen, el futur del poble passa per l´aprofitament intel·ligent i respectuós dels seus recursos naturals, forestals, paisatgístics i patrimonials.

Asseguren que per fer ho bé, s´ha d´apostar per valors com la cooperació, la sostenibilitat, la igualtat i la transparència.

Un dels principals objectius de l’acord és dissenyar un full de ruta coherent per la vida després de la central. El repte, ambiciós però realista, és retornar al municipi el seu rol capdavanter en la producció d’energies.

Destaquen que cal una visió que englobi tan adversitats com privilegis, tots els aspectes rellevants del nostre entorn, per poder acordar entre tots un model futur d’economia sostenible per la vila.

“Presentem una alternativa vàlida, honesta i digna per què la gent del municipi pugui votar en clau positiu sobre el futur dels nostres pobles.” Miquel Belmonte

“Ens comprometem a treballar des de la humilitat per millorar la convivència, la solidaritat i l’autoestima del poble. Però primer haurem de superar les ferides que ha provocat l´actual manera de fer política a Cercs: perjudicant el poble a costa dels interessos personals d´uns pocs.” Marie Kapretz.

Saben que els reptes son molt difícils, per què crisi a part, el seu municipi ha estat governat durant dècades amb una gestió poc acertada.

Tot i així, volem transmetre un missatge esperançador: “tenim molt per guanyar si ens fem conscients de la riquesa de la nostra terra i la força de la seva gent”. Es comprometen a fer la  feina amb humilitat, escoltant les opinions i disposats a consensuar el que és pel bé comú.

Conviden la gent de Sant Jordi, Cercs, La Rodonella i Sant Corneli a participar en l’elaboració d´un bon programa de govern.

Aspiren a arribar a l’alcaldia fent una proposta valenta pel municipi: Volen reorientar la estèril confrontació política dels últims 20 anys amb propostes per el futur del poble.

Cercs gira pàgina!

Anuncis

Quant a Marie Kapretz

Marie Kapretz Regidora de Cercs (oposició)
Aquesta entrada ha esta publicada en Cercs, Prepartius eleccions municipals 2011. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s