Quin profit té per Cercs el projecte Jindal?

En un article recent em vaig referir a un tipus de fer política “de focs artificals”. Bé, a Cercs tornem a estar devant d’un cas així.

El govern municipal va apostar per al següent projecte: Adequar un terreny volent atreure una empresa multinacional. Per aquesta obra s’han invertit uns 2 mio. €, provenints del Ministeri d’Indústria, el fons Miner i fons Leader. Sembla ser, però, que no hi havia contractes signats que garanteixin que l’empresa realment vingui, i a la hora de la veritat, Jindal (empresa de la India de tractament d’acer) va aplaçar indefinitivament la seva intenció de venir al Berguedà.

L’actuació de l’equip de govern ha significat hipotecar possibles subvencions futurs. És una obvietat, els recursos sempre s’han de gestionar amb responsabilitat i visió de futur, cosa que no s’ha fet en aquest cas. Treballar amb fonament i saber fer, és la obligació de cada mandatari, encara que tingui majoria absoluta.

Segons el meu punt de vista, el govern municipal -si pot- també ha de mirar per la gent del municipi. No trobo correcte que en tota la contractació de l’obra no s’hagi tingut en compte els professionals del municipi. Dels 2 mio. d’Euros gastats, cap ni un no ha anat a un treballador del municipi, ni ha servit per què cap aturat de Cercs, Sant Jordi, La Rodonella o Sant Corneli pugui tornar a reincorporar-se a la vida laboral.

No cal haver estudiat empresarials per saber que hi ha una diferència entre l’inversió i el malbaratament.

Anuncis

Quant a Marie Kapretz

Marie Kapretz Regidora de Cercs (oposició)
Aquesta entrada ha esta publicada en Cercs, Reflexions, Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s