El Clam presenta les nou persones que foramaran part de la llista electoral

El grup polític Clam es presenta a Cercs amb la ferma proposta de aportar transparència a la manera de fer política. Vol que l’ajuntament esdevé realment la casa del poble i aposta per a les idees i la comunicació per portar al municipi de Cercs on havia estat: 

La llista CLAM, candidatura a la alcaldia eleccions municipals 2011

El projecte ambiciós del Clam inclou tornar a conquerir l’espérit punter que havia tingut el municipi en el seu temps. “És la hora de apostar per a les energíes renovables i posar la mirada cap al futur. Perquè ara és el moment quan es decideix quin tipus de poble volem tenir d’aqui deu anys.” afirmen.

També són part important del seu programa la convivència, la salut de les persones, la dinamització del patrimoni i de l’entorn com també el foment de la participació ciutadana.

Llista electoral als propers comicis municipals: 

Marie Kapretz · Miquel Belmonte · Albert Pons · Esteve Sais · Yorgos Konstantinou · Marta Vaquer · Jordi Pons · Eduard Garcia · Jordi Gayet

Tots els membres de la llista coincideixen que per ser protagonistes de la pròpia història cal un canvi d’actitut en el govern municipal. Critíquen un immovilisme polític, fruit del fet que la mateixa persona porta el càrrec de alcalde des de fa 20 anys. Aquest immovilisme ha portat el municipi a una devallada continua de llocs de feina i de habitants.

El cooperativisme, mancomunitat de municipis, esperit dialogant… hi ha moltes maneres de superar les dificultats que afronta un municipi petit en temps de crisi.”

Tots els pobles del municipi de Cercs –Sant Corneli, La Rodonella, Sant Jordi i Cercs- han de fer pinya, han de formar part d’un únic projecte, els seus habitants han de poder sentir-se ciutadans amb plens drets. Perquè el potencial més gran que té el municipi són la gent que hi viu.

Anuncis

Quant a Marie Kapretz

Marie Kapretz Regidora de Cercs (oposició)
Aquesta entrada ha esta publicada en Prepartius eleccions municipals 2011. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s