Nota de premsa – Parc d’energies renovables i centre de recerca a Cercs

Avui (9.3.2012) el Parlament de Catalunya, a través del grup parlamentari d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha presentat una proposta de resolució a la Comissió d’Empresa i Ocupació per tal d’instar al Govern de la Generalitat a plantejar-se el futur de la Central Tèrmica de Cercs.

Després de diverses reunions de treball entre el grup municipal de Cercs, CLAM- AM i el diputat Joan Puigcercós d’Esquerra es demana que el govern de la Generalitat s’impliqui en el procés de reconversió industrial del Berguedà.

Així doncs, el grup parlamentari d’Esquerra Republicana de Catalunya a petició de CLAM-AM, insta al Govern de la Generalitat a presentar un estudi de viabilitat en el termini del 31.12.2012, sobre la instal.lació d’un parc d’energies renovables en els terrenys de l’antiga central tèrmica de Cercs.

Aquesta proposta també insta al govern de la Generalitat a liderar, conjuntament amb el Consell Comarcal del Berguedà i l’ajuntament de Cercs, el projecte de reconversió industrial de la central tèrmica de Cercs en un parc d’energies renovables i un centre de difusió, investigació i promoció de diferents tipus d’energies renovables.

Per últim, insta al govern, a impulsar en col.laboració amb l’ajuntament de Cercs, el Consell Comarcal, l’empresa titular de la infraetructura (E.ON), i juntament amb la participació d’institucions acadèmiques i/o científiques, ONGs i la pròpia ciutadania, activitats relatives a la investigació en matèria de producció d’energies alternatives, utilitzant, si fos el cas, part de les instal.lacions industrials de referencia.


Anuncis

Quant a Marie Kapretz

Marie Kapretz Regidora de Cercs (oposició)
Aquesta entrada s'ha publicat en Cercs, Parc de Recerca i Energies renovables a Cercs i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s