El municipi de Cercs es declara territori lliure i aposta fermament per un estat propi

Avui al plé municipal de Cercs es va votar la moció per la Independència a proposta del grup CLAM (el text íntegre el teniu en el post a sota). Va ser un plé d’aquests que als que estimem la democràcia tan ens agrada: Participació ciutadana, debat i respecte a les votacions i opinions diverses. Perquè al fí de comptes és la involucració ciutadana la que fa que la política esdevé un ens útil per a la nostra societat.
La moció es va aprovar amb 7 vots a favor del Grup CLAM  i CiU i els 2 vots en contra del grup PIBER.

Cal dir també que el portaveu del grup PIBER un cop acabada la votació, i quan ja s’estava tractant el punt següent de l’ordre del dia, va fer un comentari que no va agradar gaire als assistents: En un context de confusió de torn de paraula va dir, a veure si no podia opinar perquè ja es trobava en un camp de concentració.

Tot i aquest incís clarament ofensiu, el tó del debat i del plé municipal va ser en tot moment correcte i constructiu. Celebrem, doncs, que el municipi de Cercs aposti activament pel dret a decidir i per a un estat propi.

Anuncis

Quant a Marie Kapretz

Marie Kapretz Regidora de Cercs (oposició)
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s