Posicionament

Posicionament del grup CLAM de Cercs sobre l’ascens del alcalde de Cercs, Ferran Civil (UDC)  a Vicepresident Primer de la Diputació – tot i ser imputat.

Els que ens estimem el país i que som conscients del moment històric que vivim també som conscients que les persones involucrades en el procés de independència de Catalunya hem de treballar amb responsabilitat i ser en tots moments exemplars en la manera de fer gestions públiques.

Els enemics de la lluita per la independència  són prou forts i poderosos. Utilitzaran qualsevol feblesa en les nostres fileres per atacar, desprestigiar i fer inviable el procés democràtic d’autodeterminació.

Els recents casos d’especulació, corrupció i/o enriquiment il·lícit en àmbits d’alta política han causat una alarma social totalment justificada. Un cop més és el moment en que la societat civil ens hem de plantejar seriosament quin tipus de polític volem que ens representa i a quí li dipositem la nostra confiança. I també és un cop més el moment de plantejar-nos  com ha de ser la societat en que volem viure.

A nivell municipal el CLAM som defensors de una manera de fer transparenta, innovadora i que implica tota la població. A més treballem perquè en el nostre municipi es creïn llocs de feina i prosperitat en base d’aquests valors. La nostra candidatura no tindria cap raó d’existir, si no fos, perquè pensem que s’han perdut moltes oportunitats en el passat per fer-lo.

Conscients que la salut democràtica del país depèn de la salut democràtica de tots, el grup municipal CLAM manifesta tenir tolerància zero amb la corrupció. I per tant no podem emparar cap actuació il·lícita.

En context amb la notícia sortida a la premsa, on es manifesta que el màxim representant del nostre municipi va ascendir en càrrec tot i estar imputat per tres causes, defensem la presumpció d’innocència -que és un dret fonamental del nostre sistema judicial. Però també pensem que sigui correcte que l’alcalde i vicepresident primer de la Diputació de Barcelona s’aparti de les seves responsabilitats mentre duri el procés jurídic.

Anuncis

Quant a Marie Kapretz

Marie Kapretz Regidora de Cercs (oposició)
Aquesta entrada ha esta publicada en Cercs, Independència de Catalunya, Reflexions, Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s